Verwijzers

Voor verwijzers

Esperanz werkt graag samen met huisartsen en andere extramurale zorgverleners om iedere patiënt de beste zorg te kunnen bieden. Zorg die aansluit op de specifieke leefsituatie van de patiënt. 

In Esperanz-verband willen wij de samenwerking in de keten van zorg- en hulpverlening mee vorm geven door participatie in overlegverbanden. Esperanz heeft de organisatie van de intra- en extramurale samenwerkingsverbanden in principe belegd bij de tumorwerkgroepen. De tumorwerkgroepen zijn te bereiken via secretariaat@esperanz.org

In de toekomst zal deze website ook faciliteiten bieden om actuele informatie over patiënten te kunnen delen binnen de afspraken die daarover zijn gemaakt met de patiënt. 

Esperanz werkt intensief samen met het VU Medisch Centrum: in het Westfriesgasthuis in Hoorn bevindt zich een dependance van de afdeling Radiotherapie van het VUMC. 

Voor minder frequent voorkomende tumoren wordt verwezen naar de topklinische centra in Amsterdam. Daarbij wordt bekeken of patiënten  onderdelen van de behandeling of nazorg kunnen krijgen in een van de Esperanz ziekenhuizen. 

Esperanz hoofdkantoor
Postbus 600
1620 AR Hoorn
secretariaat@esperanz.org
www.esperanz.org

Locatie Purmerend
Waterlandziekenhuis

Waterlandlaan 250
1441RN Purmerend 
T 0299 457 457 algemeen
www.waterlandziekenhuis.nl

Locatie Hoorn
Westfriesgasthuis

Maelsonstraat 3
11624 NP Hoorn
T 0229 257 257 algemeen
www.westfriesgasthuis.nl

Locatie Zaandam
Zaans Medisch Centrum

Koningin Julianaplein 58
1502 DV  Zaandam
T 075 650 29 11 algemeen
www.zaansmedischcentrum.nl